onsdag 27 juni 2012

Mot stjärnorna?

Haha! Idag är det onsdag. Vet ni hur bra de första dagarna av min "drive" gått? Här kommer redovisning!

Detta ska min drive bestå av:
1. Träning/rörelse minst 4 gånger/vecka
- här har jag fallit i soffällan. Igår blev jag väldigt glad i smyg över ett regn som föll utanför fönstret. Det gjorde det lättare att prioritera Allsång på Skansen och Morden i Midsommer framför löprunda. Dumt egentligen, jag gillar ju att springa i regn! Några skamsna plankor och situps blev det precis innan läggdags i alla fall.´
2. "Att ta trappan istället" - och allt som hör därtill, cykel till affären, några extra varv runt huset etc.
- det HÄR har gått alldeles utmärkt. Igår lämnade jag cykeln hemma och fick mig därmed en hel del promenader i jobbärenden och liknande. Valde att gå till andra sidan stan för att köpa lunch istället för att ta en "snabbis" till supermarketen intill kontoret. Trapporna har nyttjats flitigt.
3. GI-inspirerad mat på jämna tider
- HA! Igår försov jag mig och idag har jag precis avslutat min frukost (överbliven kycklingsallad från igår...) klockan 11:24. I övrigt äter jag BRA mat. Kycklingsallad till lunch. Fiskbullar med lite fullkornspasta, rivna morötter och keso till middag. Fil med Paulúns musli till frukost.
4. Något större återhållsamhet på saker som glass, godis och öl
- Jag har inte kunnat motstå den glass som Erik lämnat i frysen, några skedar har slunkit ner varje kväll.

Jag har otroligt svårt att ta mig upp ur sängen på morgnarna, trots goda ambitioner om morgonjogg och liknande. Måste nog lägga till en punkt fem på listan.

5. Gå i säng tidigare!

Hur som helst, så här svart på vitt har det ju ändå gått okej. Även om jag måste skratta åt mig själv. När jag siktar mot stjärnorna faller jag oftast ner från trädet... som jag alltid brukar säga. ;-)

Ta hand om er och njut av onsdagen!

// V

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar